2012-11-05

Storsjöbåt lanserar nu sin svensktillverkade snipa, Storsjö 720 Open.

Båten hade sin premiär på båtmässan “båtar i sjön” i Oslo i september och blev mycket uppmärksammad.

Detta är en robust och sjöduglig helårsbåt med höga fribord för många ändamål såsom sportfiske, nät och fiske med tinor och ryssjor , familj, utflykt, transport och professionell användning. Med sitt stora, öppna och självlänsande däck inbjuder den också människor med funktionshinder, och båten kan beställas med en port i sidan, så att du enkelt rulla i en rullstol direkt från piren.

Skrovet är utformad så att motorn får plats under däck med utan förhöjd motorlucka. Detta gör att båten har däcksplats motsvarande en mycket större båt.

Båten kan levereras med bland annat körkapell, övernattningsbar kabin med fönster, toalett, kabinlys, 12-volts uttag och dynsats etc. För fiske finns allt från mesanmast till hydraulisk nät och lindragare. Under däck finns även ett stort lastutrymme om ca 700 liter som även kan användas som fisk eller skaldjurstank med möjlighet för genomströmmande vatten.

Båten kan göras övernattningsbar för upp till 5 personer

Storsjö 720 kan även levereras med elektrisk drivlina från Mastervolt med motoreffekt från 10 kW och uppåt, eller som hybrid snipa.